Een samenwerking in de waterwereld

Bepacom voert regelmatig opdrachten uit in de waterbouw, zoals bij de aanleg of renovatie van stuwen en gemalen. Dit heeft geleid tot een intensieve samenwerking met aannemingsbedrijf Dubbink uit Vriezenveen.

Onze samenwerking met Bepacom begon een jaar of drie geleden”, vertelt Martin Dubbink van het aannemingsbedrijf. “Wij hadden toen net een aanbesteding gewonnen voor een contract van vier jaar met het Waterschap Drents Overijsselse Delta. Het gaat om de nieuwbouw en vervanging van stuwen en gemalen, zo’n vijf tot zes per jaar. Voor de besturingstechniek zochten wij een regionale partner en via via kwamen wij bij Bepacom uit. Wij werken samen in een bouwteam; een projectleider van Bepacom zit vanaf de start van een project samen met de opdrachtgever en ons aan tafel.”

Verstand van zaken
“Bepacom is een fijne partij om mee samen te werken, wat al begint met de duidelijke offertes. Ook in de uitvoering blijkt keer op keer dat ze verstand van zaken hebben en hun afspraken nakomen. Door deze goede ervaringen twijfelde ik niet om Bepacom opnieuw te vragen voor een project in opdracht van Waterschap Rijn en IJssel. Dit behelst de renovatie van drie stuwen in de Schipbeek bij Bathmen. Er lag in dit geval een kant-en-klaar bestek dus een ontwerp was niet nodig, maar ook met zo’n project kan Bepacom goed uit de voeten. En onze klanten zien dat ook zo; zij zijn zeer tevreden over ons gezamenlijke werk!”

 

 

 

Scroll naar boven