Renovatie en modificatie

Het gaat om plannen, managen en uitvoeren

Specialist in renovatie en modificatie

Alle expertise en mankracht hebben we in huis. De mensen zijn op elkaar ingespeeld en weten wat ze van elkaar kunnen verwachten én vragen.

Bij renovatie en modificatie - klussen die vaak uitgevoerd worden aan in bedrijf zijnde installaties - is die samenwerking van essentieel belang. Dat eist goed projectmanagement, een perfecte planning en natuurlijk specialisten die het werk nauwkeurig uitvoeren.

Bepacom is organisatorisch volledig uitgerust voor dit soort complexe projecten.

Stappenplan renovatie en modificatie:

  1. Een planning maken die het proces niet verstoort. Welke kast/functie wordt wanneer vervangen.
  2. De tekeningen en schema’s vergelijken met de werkelijke situatie en deze aanpassen. Tijdens de ombouw mogen er geen ‘verrassingen’ meer zijn.
  3. Tekenen van de nieuwe panelen, waarbij rekening gehouden wordt met de bestaande bekabeling. De aansluitrails in de nieuwe panelen moeten exact overeenkomen met de oude situatie.
  4. Logistieke accuraatheid. Zijn alle materialen op tijd aanwezig.
  5. Kunnen anticiperen wanneer door omstandigheden de planning niet gevolgd kan worden en er ad hoc gewijzigd moet worden.
  6. Communicatie, veel en helder communiceren met de opdrachtgever zodat hij zijn onderneming kan informeren en voorbereiden op de werkzaamheden.

Het Bepacom Projectbeheersysteem is een onmisbare tool bij dit soort complexe ondernemingen.

Projectbeheersysteem

Ons eigen projectbeheersysteem is een onmisbare schakel in dit soort complexe projecten. Iedereen moet toegang hebben tot de juiste informatie … en dat op elk moment!

Het projectbeheersysteem toont de betrokken teams de status van elkaars werk zodat er geen misverstanden ontstaan. Het systeem geeft ook aan welke materialen besteld zijn, wanneer deze geleverd worden en waar.

Alle tekeningen en schema’s zijn opgeslagen in het systeem en in te zien, te downloaden of uit te printen.

Voor de opdrachtgever staan er taken en aandachtspunten in het systeem, zodat hij zijn organisatie goed kan informeren en voorbereiden op de werkzaamheden.

Mede door dit systeem is Bepacom een veelgevraagde specialist op dit gebied.

Scroll naar boven