Er staat nu iets waar we trots op zijn

Bepacom heeft in ruim 25 jaar iets waardevols opgebouwd.

Een stabiele organisatie, gestructureerd, open, integer en met uitstekende producten en diensten.

De drijvende kracht is het team. Vakmensen die geen genoegen nemen met een ‘goed-is-goed-genoeg-mentaliteit’, maar altijd de opening naar ‘beter’ zoeken.

Dat geldt bedrijfsbreed; voor de engineers, de programmeurs, de monteurs, de ontwerpers en het management. Deze mentaliteit is niet van boven opgelegd, maar ontstaat vanuit respect voor elkaar en de ruimte om te ontwikkelen.

Voorbereid op groei

We zijn als organisatie voorbereid op groei. Maar die mag nooit ten koste gaan van wat we nu hebben bereikt. Want dát is onze meerwaarde en ons onderscheidend vermogen. Daar houden we aan vast.

organisatie-bepacom

Een interessant bedrijf

We investeren graag in de kwaliteit van onze mensen. Daarom zijn we niet alleen een interessant bedrijf voor schoolverlaters, maar ook voor technici met ervaring.

Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in de vorm van bijscholing. Soms extern, vaak intern door collega’s op de werkvloer. We ruimen daar tijd voor in, omdat we ervaren hebben dat dat leidt tot een grote betrokkenheid en effectievere kennisoverdracht.

Mensen met en zonder ervaring zijn bij ons altijd welkom.

Erkend leerbedrijf

Bepacom is een door Kenteq erkend leerbedrijf en mag beroepspraktijkvorming verzorgen voor het mbo. Bij BBL-opleidingen verzorgen we de praktijk onder toezicht van een praktijkopleider, in samenwerking met het ROC.

Scroll naar boven