ONZE EXPERTISE:

Bedenken, bouwen en beheren

Besturingssystemen voor industriële processen en gebouwbeheer

Goed is niet goed genoeg. Tenminste, dat vinden wij. Het is onze uitdaging om installaties te ontwerpen waarmee we onze opdrachtgevers verrassen. Wij bouwen het liefst turn-key oplossingen, die we volledig ontwerpen, bouwen, installeren, inbedrijfstellen en onderhouden. Maar ook voor deelprojecten zijn we inzetbaar; ’t is maar wat u wilt.

Technisch advies

Technisch advies is het aanbieden van kennis. Dat kan voorafgaand aan een nieuwbouwproject zijn of bij renovatie en modificatie. Technisch advies gaat niet alleen over kennis; inventiviteit en creativiteit zijn net zo belangrijk.

Technisch advies
Projectmanagement

Project management

Projectmanagement is het ‘besturingssysteem’ van een project. Niet zo vreemd dus, dat wij dat goed voor elkaar hebben. Met een eigen ontwikkeld projectbeheersysteem hebben we volledige grip op het proces. Status, planning, actiepunten en materiaalbeheer zijn inzichtelijk én toegankelijk voor alle betrokkenen. Met dit systeem is projectdata altijd volledig en actueel; elk uur!

Hardware engineering

Hardware engineering is de digitale ‘tekenkamer’ waar systemen worden bedacht en uitgewerkt.

Met EPLAN-software worden schema’s, installatietekeningen en paneellay-outs gemaakt. Onze engineers zijn gespitst op logica en functionaliteit. En denken goed na over de plaatsing en kabelrouting in bestaande of nieuwe situaties.

Hardware Engineering
Software Engineering

Software engineering

Robuuste software, dat is voorwaarde nr. 1 voor een bedrijfszeker besturingssysteem. Onze softwareontwikkelaars zijn geen ‘codekloppers’ maar meedenkers die verder kijken dan hun beeldscherm, op zoek naar de meest betrouwbare oplossing. De besturingssoftware wordt tijdens de ontwikkeling voortdurend getest en gesimuleerd.

Paneelbouw

Het hart van elke installatie is een goed besturingssysteem. Bepacom bouwt panelen voor elke toepassing en situatie. Van modulaire na-regelbehuizingen tot complete ‘bedieningsstraten’. En van buitenopstellingen tot mobiele kasten.

Paneelbouw
Bekabeling

Bekabeling

Kabels liggen overal; in een productiehal, kantoorgebouw, ziekenhuis, in de open lucht of in het veld. Voor elke situatie gelden wettelijke voorschriften m.b.t. materiaalkeuze en bevestiging. Dit vraagt om kennis van zaken.

Inbedrijfstellen

Het ‘live’ gaan van een installatie is het moment dat alles bij elkaar komt. Dat vraagt om intensieve monitoring en begeleiding. Het systeem wordt opgestart en ingeregeld door onze software engineers samen met de operators van de opdrachtgever.

Inbedrijfstellen
Renovatie en modificatie

Renovatie en modificatie

Het vervangen, upgraden of modificeren van bestaande installaties vraagt om een ‘techniek’ die we bij Bepacom goed in de vingers hebben. De uitdaging zit niet alleen in de uitvoering maar ook in de voorbereiding. Want alleen met een goed plan kan er omgebouwd worden zonder het proces van de opdrachtgever te verstoren.

Service

Ook na inbedrijfname van uw installatie staat Bepacom voor u klaar. Storingen aan uw installatie komen altijd op een ongelegen moment. Daarom kunt u, tijdens kantoortijden, altijd telefonisch terecht bij onze serviceafdeling. U wordt direct te woord gestaan en de meeste storingen kunnen vaak direct op afstand worden opgelost. Lukt dit niet? Geen probleem, Dan plannen wij een service bezoek in om u zo snel mogelijk ter plaatse verder te helpen.

Software Engineering
Onderhoud

Onderhoud

Draait uw installatie alweer een tijdje en wilt u weten of uw installatie nog optimaal functioneert of wilt u uw nieuwe installatie in topstaat behouden voorzien van de laatste updates? Dan kunt u door Bepacom uw installatie laten onderhouden op jaarlijkse basis.

Scroll naar boven