Inbedrijfstellen

De installatie in (het) bedrijf

Kritisch monitoren

Het ‘live’ gaan van een installatie is het moment dat alles bij elkaar komt en functioneert. Dat vraagt om intensieve, kritische monitoring. Onze software engineers zijn exact op de hoogte hoe het systeem moet werken, en zij voeren dan ook de inbedrijfstelling uit.

testen testen testen

Bij de inbedrijfstelling worden alle denkbare scenario’s gesimuleerd. Toeval wordt uitgesloten. Waar nodig worden er aanpassingen doorgevoerd en verder is het een kwestie van het proces secuur volgen.

Vanzelfsprekend worden de eindverantwoordelijke medewerkers van de opdrachtgever in dit proces meegenomen om een vloeiende overdracht te krijgen.

Controle op afstand

Is de installatie of de machine operationeel, dan kunnen de software engineers op afstand meekijken. Als het nodig is leggen we hier een eigen communicatienetwerk voor aan.

Onderhoud en service

Na de inbedrijfstelling stellen we een rapport en keuringsplan op. Er kan een servicecontract afgesloten worden voor onderhoud en beheer, zoals het upgraden van software en het periodiek controleren van de installatie.

Scroll naar boven