Met dezelfde visie blijven ontwikkelen

Sinds 1 januari 2022 ben ik, Herwin Kemper, de nieuwe directeur van Bepacom bv. Na 27 jaar heb ik het stokje over gedragen gekregen van mijn vader, Willy Kemper. En nu mag ik de koers uitstippelen van dit prachtbedrijf, hoe mooi is dat?! Willy heeft Bepacom in 1995 met een duidelijke visie opgericht. Bepacom ontzorgt klanten door het bieden van totaaloplossingen in de besturingstechniek, van software tot hardware en van advies tot realisatie en onderhoud. Aan deze grondbeginselen zal ik niets veranderen.

Open en eerlijke communicatie zijn, en blijven, belangrijke waarden van Bepacom. Zowel naar onze klanten, als binnen de organisatie. Door eerlijk te zijn, medewerkers kansen te bieden en een fijne werksfeer te creëren, halen we het beste in onze club naar boven. Met onze oplossingen maken we industriële processen efficiënter en veiliger en dragen we met onze meet- en regel besturingen bij aan een gezonde en duurzame werk- en leef omgeving.

Als Bepacom steven wij naar een langdurige relatie met leveranciers en klanten. Alleen hierdoor leren wij de wensen van onze klanten goed kennen en kunnen wij ze het best ontzorgen. Doordat we veel verschillende disciplines zelf in huis hebben, komen we met technisch goede oplossingen, kunnen we kwaliteit waarborgen en leverzekerheid bieden.

Natuurlijk blijven we ontwikkelen. Door verschillende bedrijfsprocessen binnen de organisatie nog beter op elkaar aan te laten sluiten, kunnen we straks projecten nog strakker plannen en onze klanten nog beter op de hoogte houden van de voortgang. Alleen op deze manier kunnen we onze klanten iedere dag een stapje beter helpen. Ons motto zet ik graag voort:

“Morgen nog beter dan vandaag” 

We lopen graag voorop in technische ontwikkeling en helpen klanten met uitdagende projecten. Lijkt dit je ook wat? Kijk dan vooral eens naar onze vacatures.

https://werkenbijbepacom.nl/vacatures

Bepacom, bedrijfszekere besturingssystemen

Scroll naar boven