Ops-Factor Remote desks

Remote desks monitors

Sinds enkele jaren ontwikkelen wij voor Ops-Factor besturingspanelen, een prachtige samenwerking waarin een mooie relatie en hele mooie producten zijn ontstaan.

Wij hebben Ops-Factor enkele vragen gesteld over de samenwerking:

Kan je iets vertellen over jullie producten en diensten, Wie zijn jullie klanten?
Ops Factor is het kenniscentrum voor het ontwerpen en leveren van controlekamers. In alles wat wij doen staat operations (Ops) centraal.
Ops Factor heeft een speciale remote control operator desk ontworpen voor het op afstand bedienen van grote kranen. We zijn OEM onafhankelijk en onze desk wordt inmiddels gebruikt voor veel verschillende kranen op terminals wereldwijd. Zo wordt de Remote Control Desk niet alleen gebruikt voor container kranen maar ook voor bijvoorbeeld bulk, industrie en offshore.

Hoe zijn jullie met Bepacom in aanraking gekomen?
Er zit veel techniek in de remote Control Desk omdat het een besturingselement is van zwaar materieel. We zochten een betrouwbare partner met wie de integratie van techiek, bekabeling en elektrical engineering op een hoger plan konden trekken. De meeste desks gaan plug&play de deur uit. Joysticks, pushbuttons, schermen, alles is bekabeld en aangesloten op PLC’s en techniekplaat. Voordat de desks de fabriek verlaten zijn ze volledig getest zodat ze klaar zijn voor gebruik bij aankomst op de terminal.

“REMOTE HIJSEN NAAR EEN HOGER NIVEAU!”

 

Hoe ervaar je de samenwerking met Bepacom, waar zit voor jullie de meerwaarde?
Met Bepacom als partner hebben we de productie en kwaliteit van de remote control desk naar een hoger plan kunnen trekken. Allereerst omdat er bij Bepacom veel elektrotechnische kennis is die ze graag willen delen. Het hele team is enthousiast en betrokken bij de productie. Dit maakt dat er veel meer wordt toegevoegd aan de desk dan alleen een paar kabels. Het team heeft oog voor het totale product en denkt mee. De samenwerking is open en enthousiasmerend. Dit maakt dat we ook in het advies naar onze klanten al vroeg in het proces samen optrekken. Onze klanten worden altijd gastvrij ontvangen en zijn onder de indruk van de high-tech, volledig zelf voorzienende productielocatie in Raalte.

Hoe zien jullie deze samenwerking in de toekomst voor je?
Met Bepacom kunnen we onze klanten meer bieden zoals bijvoorbeeld ondersteuning bij de eletrical engineering en het maken van klant specifieke schema-paketten voor de remote control desks. Nu Ops Factor gefuseerd is met EBS-AVIT zijn we aan het kijken of we de samenwerking verder kunnen verbreden bijvoorbeeld met de samenstelling en bouw van besturingspanelen voor andere onderdelen in onze controlekamers.

Wil je met ons samenwerken? Neem contact op!

Scroll naar boven