Een langdurige samenwerking in klimaatbeheersing

Bepacom werkt al lange tijd voor het Graafschap College in de bouw, renovatie en modificatie van besturingssystemen voor klimaatbeheersing.

Het Graafschap College is met bijna 10.000 studenten en meer dan 900 medewerkers het grootste regionaal opleidingscentrum voor beroepsonderwijs en educatie in de Achterhoek en een deel van de Liemers”, vertelt Richard Garritsen. Hij is als teamleider van de technische dienst verantwoordelijkheid voor de klimaatbeheersingsinstallaties en bijkomende regeltechniek. “Wij werken al sinds 1996 samen met Bepacom. In dat jaar werd onze hoofdvestiging in Doetinchem gebouwd, waarvoor Bepacom de besturingspanelen verzorgde.”

 

Wij werken graag samen met Bepacom, omdat ze nog echt meedenken met de klant en ook dingen met het gezonde boerenverstand doen, wat resulteert in praktisch en logisch nadenken.”

 

Renovaties en modificaties
“In de jaren erna heeft Bepacom, vaak rechtstreeks of via diverse installateurs, meerdere aanpassingen in onze besturingsinstallaties uitgevoerd. Zo was het bedrijf betrokken bij de migratie naar een nieuwe generatie regelcomputers in 2008, bij meerdere ombouwen en de aanleg van nieuwe regelkasten bij verbouwingen. Ook de laatste jaren werken wij weer veel samen. In samenwerking met adviseur Trias heeft Bepacom voorgesteld om onze regelkasten tijdens zomerverbouwingen te laten migreren naar de nieuwste versie regelcomputers. De eerste migraties zijn al uitgevoerd en Bepacom speelt een belangrijke rol in de panelenbouw, ombouw van regelkasten, software en inbedrijfstelling. Verder werkt Bepacom nu aan een plan voor de verbetering van het beheer op afstand van de installaties.

Scroll naar boven