Meet- en regeltechniek

Klimaatbeheersing is een van de activiteiten van Bepacom. Wij ontwikkelen meet- en regelinstallaties voor verschillende klimaatbeheersingvraagstukken zoals: verwarming, koeling, luchtbehandeling en ventilatie.

Als onafhankelijke partner is Bepacom in staat snel en accuraat advies te geven en de problemen op te lossen. Uiteraard kunt u Bepacom vanaf de eerste adviesfase inschakelen, maar ook gedurende het project bieden wij u een passende oplossing.

Gebouwbeheer gaat verder dan alleen klimaatbeheersing. Denkt u daarbij aan het automatisch besturen van de verlichting in verschillende ruimten, maar ook aan de toegangscontrole van het gebouw. Dit gebouwbeheer vereist speciale deskundigheid die Bepacom in de loop der jaren heeft ontwikkeld.

De afdeling Meet- en Regeltechniek ondersteunt u met allerlei technische vraagstukken betreffende klimaatbeheersing. Onze technici begeleiden het traject, ontwerpen, software en stellen klimaatinstallaties in bedrijf. Tevens ondersteunen wij opdrachtgevers bij projectmanagement en engineering. Daarnaast wordt er op contractbasis regeltechnisch onderhoud uitgevoerd.

Bepacom is fabricaat onafhankelijk, voor u een belangrijk voordeel, want wij kijken objectief naar welk systeem voor u het meest geschikt is. Digitale regelsystemen zoals: Siemens, Priva, Johnson Control, Honeywell, Saia en HCsystem.

Scroll naar boven