Eerste paal geboord nieuwbouw Bepacom

Bepacom is gestart op industrieterrein de Zegge VI met de bouw van het eerste energieneutrale bedrijfspand in Raalte. Door wethouder Jacques van Loevezijn is samen met Bepacom directeur Willy Kemper afgelopen week de eerste paal geboord.

Momenteel is Bepacom gevestigd aan de Spitsstraat en richt zich met haar 40 medewerkers op de automatiseringsmarkt voor klimaatbeheersing en industrie. Toename naar technische gerichte oplossingen maakt het noodzakelijk extra kantoor ruimte, magazijn en een grotere productiehal te creëren.

Het ruim 3.500m² tellend bedrijfspand wordt voorzien van de nieuwste technieken. Zo wordt het kantoor en de bedrijfshallen gasloos en met behulp van een gesloten bronsysteem en warmtepompen voorzien van verwarming en koeling. Alle benodigde elektriciteit voor verlichting, machines en apparatuur wordt met behulp van zonnepanelen opgewekt. De nieuwbouw aan de Barkstraat wordt augustus 2018 door bouwbedrijf Vosman opgeleverd, waarna de verhuizing naar de nieuwe locatie zal plaatsvinden.

Scroll naar boven