Willy draagt Bepacom over aan Herwin

Willy aan het woord:

Als innovatief bedrijf zijn we constant actief in het ontwerpen, bouwen en installeren van optimaal functionerende installaties. Daarmee gaan we onverminderd door, maar met ingang van het nieuwe jaar vindt er wel een directiewijziging plaats.

In de afgelopen 27 jaar mocht ik directeur zijn van Bepacom en dat eindigt op 1 januari 2022. Dat heeft deels te maken met mijn leeftijd, maar ik verkeer ook in de gelukkige situatie dat mijn zoon Herwin klaar staat als opvolger. Vanaf 1 januari a.s. draag ik mijn aandelen dan ook met veel vertrouwen over aan Herwin en hij is vanaf die datum de nieuwe directeur van Bepacom. Ik blijf voorlopig nog wel drie dagen in de week actief binnen ons familiebedrijf om – waar nodig en gewenst – ondersteuning en advies te leveren.

Ik hoop en verwacht dat u met mijn zoon Herwin een even prettige relatie gaat hebben. Mocht u nog vragen hebben over de directiewisseling, dan kunt u vanzelfsprekend altijd contact met ons opnemen. Dank en veel succes en voorspoed gewenst bij al uw activiteiten.

Scroll naar boven