Standaard panelen

Om met name de kleine en middelgrote werktuigbouwkundige installateur te ontzorgen levert Bepacom standaard meet- en regelpanelen.U heeft de keuze uit 15 verschillende systemen.

De regelpanelen worden compleet geleverd inclusief software. U hoeft de panelen alleen maar aan te sluiten conform de bijgaande aansluitschema's en uw installatie kan draaien. U heeft de keuze uit twee fabrikaten regelapparatuur en veldapparatuur. T.w. Priva, Siemens of Sauter apparatuur.

Met uw inlogcode heeft u direct toegang tot de vaste prijzen van de regelpanelen, regelapparatuur en de benodigde veldapparatuur. Wat betreft de veldapparatuur hebben wij een aanname gedaan wat betreft de diameter en de KVS waardes.

De regelapparatuur wordt vooraf in onze werkplaats ingesteld.

Binnen 10 werkdagen worden onze standaard regelpanelen op locatie geleverd.

Uiteraard is het mogelijk om uw speciale wensen aan onze calculatieafdeling te sturen of neem contact op met onze accountmanager dan komt deze even bij u langs.

De standaard panelen zijn onderverdeeld in de volgende groepen:Download hier de leaflet van de Standaard Bepacom Panelen met Priva regelapparatuur

Download hier de leaflet van de Standaard Bepacom Panelen met Siemens regelapparatuur

Download hier de leaflet van de Standaard Bepacom Panelen met Sauter regelapparatuur

Bepacom BV
Spitsstraat 29 - 8102 HW Raalte
Telefoon: +31 (0)572-363368 - Fax: +31 (0)572-363367
www.bepacom.nl - info@bepacom.nl
Per 13 juni 2018 komt onze postbus te vervallen.