Nieuwbouw Bepacom

Nieuwbouw Bepacom

Bepacom gaat verhuizen van de Spitstraat naar de Barkstraat in Raalte op de Zegge VI.
Eind 2016 is een bouwlocatie gekocht van de projectontwikkelaar Oude Wolbers Timmerhuis.
Toename naar technische gerichte oplossingen maakt het noodzakelijk extra kantoor ruimte, magazijn en een grotere productiehal te creëren.
Wij zijn trots op deze nieuwbouw die zal starten medio augustus en gereed is eerste kwartaal 2018.


15-12-2017 Eerste paal geboord nieuwbouw Bepacom

15-12-2017 Eerste paal geboord nieuwbouw Bepacom

Bepacom is gestart op industrieterrein de Zegge VI met de bouw van het eerste energieneutrale bedrijfspand in Raalte. Door wethouder Jacques van Loevezijn is samen met Bepacom directeur Willy Kemper afgelopen week de eerste paal geboord.
Momenteel is Bepacom gevestigd aan de Spitsstraat en richt zich met haar 40 medewerkers op de automatiseringsmarkt voor klimaatbeheersing en industrie. Toename naar technische gerichte oplossingen maakt het noodzakelijk extra kantoor ruimte, magazijn en een grotere productiehal te creëren.

Het ruim 3.500m² tellend bedrijfspand wordt voorzien van de nieuwste technieken. Zo wordt het kantoor en de bedrijfshallen gasloos en met behulp van een gesloten bronsysteem en warmtepompen voorzien van verwarming en koeling. Alle benodigde elektriciteit voor verlichting, machines en apparatuur wordt met behulp van zonnepanelen opgewekt. De nieuwbouw aan de Barkstraat wordt augustus 2018 door bouwbedrijf Vosman opgeleverd, waarna de verhuizing naar de nieuwe locatie zal plaatsvinden.

17-01-2018 Foto gemaakt met drone

17-01-2018 Foto gemaakt met drone

Made by Drones heeft vorige week deze foto gemaakt van de vorderingen van Bouwbedrijf Vosman op onze nieuwbouwlocatie.

12-03-2018 Voortgang nieuwbouw

12-03-2018 Voortgang nieuwbouw

De contouren van ons nieuwe bedrijfspand worden al goed zichtbaar. De staalconstructie en binnenwanden van de montagehal zijn geplaatst. Op de voorgrond komt het kantoor en links de opslaghal.

Het ruim 3.500m² tellend bedrijfspand aan de Barkstraat in Raalte wordt voorzien van de nieuwste technieken. Zo wordt het kantoor en de bedrijfshallen gasloos en met behulp van een gesloten bronsysteem en warmtepompen voorzien van verwarming en koeling. Alle benodigde elektriciteit voor verlichting, machines en apparatuur wordt met behulp van zonnepanelen opgewekt. De nieuwbouw wordt augustus 2018 door Bouwbedrijf Vosman opgeleverd, waarna de verhuizing naar de nieuwe locatie zal plaatsvinden.

Op onze Facebook pagina www.facebook.com/bepacom zal regelmatig een update geplaatst worden.

Nieuwbouw update

Nieuwbouw update

De afgelopen weken is er weer heel veel werk verzet bij de bouw van ons nieuwe bedrijfspand. Tal van bedrijven zijn in deze warme weken druk in de weer geweest om alles gereed te maken voor de verhuizing medio september. Niet alleen onze eigen medewerkers met de meet- en regelinstallatie maar ook Bouwbedrijf Vosman met de bouw en afwerking, Installatiebedrijf Winkels met de klimaatinstallatie, Tobie Ellebroek met de elektra installatie, Buwie Raalte met het schilderwerk, Reko Raalte met het grondwerk en de bestrating en Egbertzen-Tuiters met de dakbedekking. Om het pand zijn inmiddels de bronnen geboord voor de warmte/koudeopslag. En binnenkort worden op het dak de zonnepanelen geplaatst zodat we straks volledig energieneutraal zijn.

Kijk op onze Facebookpagine https://www.facebook.com/Bepacom/ voor meer foto's en info.

Bepacom BV
Spitsstraat 29 - 8102 HW Raalte
Telefoon: +31 (0)572-363368 - Fax: +31 (0)572-363367
www.bepacom.nl - info@bepacom.nl
Per 13 juni 2018 komt onze postbus te vervallen.